Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твНали знаете как народните певици

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твНали знаете как народните певици
Коментари Харесай

Проф. Стоянович: Аз откакто се помня, полицият все си бие, защото всяка система има нужда от биячи

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Нали знаете по какъв начин националните певици като стартират да се описват биографията и споделят: " аз откогато се помня, все пея ". Та по същият метод - аз откогато се помня, полицията все си бие. Това не е оригиналност. 

Това разяснява в ефира на Нова тв култорологът проф. Петър Стоянович във връзка признението на Министерство на вътрешните работи, че журналистът Димитър Кенаров е бил обичай и арестуван нелегално.

Той журналистът не е някакво по-различно животно от братовчед ви или някой различен. Той не е по-малко уязвим или да би трябвало повече да бъде закрилян, не е по този начин, уточни той.

Това, че тези служители на реда, които са били на митингите, са изнервени, че ги замерват с разнообразни неща, то е ясно. Въпросът е, че в цивилизованият свят не може да има беларуски вид - да пуснеш едни въоръжени хора да бият наред. Не че на някои не им се желае, само че не може, не става към този момент в Европа най-малко, разяснява професорът.

Дори самите биячи не са толкоз забавни. Защото те откогато са в системата на Министерство на вътрешните работи бият. Но кой стои зад тях, кой ги приготвя за тази работа и им позволява такива произволи. Ето тези хора би трябвало да излязат на бял свят и в случай че има прокуратура, да си свърши работата. Но следствието няма да стигне до на никое място. Ще заловен един - двама за обществено наставление, те ще операт пешкира, както се споделя, а вдъхновителите на тези побои ще останат ненаказани, тъй като от биячи всеки има потребност. Това е от много време, уточни той. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР